Select Page

Škola Čarobnjaštva

Sećate li se priče o Hari Poteru, najpoznatijem mladom čarobnjaku koji je preživeo? ‘’Onaj čije se ime ne sme izgovoriti’’ se vratio sa jednim ciljem – uništiti sve što je dobro. Jedini koji mu mogu stati na put ste upravo ti i tvoja ekipa! Imate 60 minuta magije da rešite misteriju horkruksa i saznate koji je jedini način da porazite mračnog gospodara.​ Da li ste baš Vi ‘’odabrani’’?
Rezerviši

Divided

Vas i vase prijatelje kidnapovao je ozloglaseni serijski ubica koji mesecima hara Beogradom. Budite se u njegovim odajama i postajete ucesnici igre u kojoj je ulog – zivot! Pred vama je najveci izazov u vasim zivotima – kako spasiti sebe i svoje prijatelje? Sat otkucava, 60 minuta borbe je pred vama, a timski rad i dobra komunikacija su kljuc! Koliko dobro poznajete svoje najblize?
Rezerviši

Izaberite sobu

j

Rezervišite termin

Dođite sa ekipom

Cenovnik

Škola čarobnjaštva

Popularno
rsd3999
  • Nivo težine: Srednji (potreban osnovni nivo poznavanja Hari Potera)
  • Broj igrača: 2-5
  • Cenovnik:
  • ​2-5 igrača – 3999 din
Rezervišite termin

Rekli su o nama:

“Ova soba mi se isprva svidela zbog tematike, jer već 10 godina pomno pratim Harry Potter serijal, ali kada smo konačno uspeli da ‘pobegnemo’, bio sam uveren da mi se sviđa implementacija i da ću sigurno doći opet!

Bravo MMR, samo tako nastavite!”

Jakša

Nastavnik engleskog jezika

“Iako nisam fan Harry Potter serijala, definitivno mi nije bilo dosadno! Soba je napakovana izazovnim mozgalicama, koje su meni i mojoj ekipi najurile krv u mozak dobrih 2 sata. Strpljivo iščekujem otvaranje druge MMR sobe!” Ivan

Student

“Moje društvo i ja smo redovni posetioci escape room-ova u Beogradu. Mislim da smo posetili svaku (smeh). Nisam ni pomišljao da Harry Potter tematika može toliko dobro da se uklopi u escape room koncept. MMR je pokazao da je upravo to slučaj. Ova soba sadrži dosta iznenađenja, autentična je, predivno dizajnirana i, što je meni najvažnije – izazovna. Preporučujem je svima – od početnika do iskusnih escape room igrača, jedini preduslov je da volite Harry Potter svet!”
Stefan Jovanović

Student