Select Page

Bekstvo iz Askabana

 

Nalazite se u najozloglašenijem čarobnjačkom zatvoru zahvaljujući korumpiranom ministru magije. Opasnost koja preti svim čarobnjacima je velika, jer je vojska onog čije se ime ne sme izgovoriti sve veća. Hariju i družini je potrebna vaša pomoć! Vaš zadatak je da pronađete način da pobegnete i priključite se borbi protiv zla. Ali, to neće biti nimalo lako…

Rezerviši

Bekstvo od serijskog ubice - Divided

Vas i vaše prijatelje kidnapovao je ozloglašeni serijski ubica koji mesecima hara Beogradom. Budite se u njegovim odajama i postajete učesnici igre u kojoj je ulog – život! Pred vama je najveći izazov u vašim životima – kako spasiti sebe i svoje prijatelje? Sat otkucava, 60 minuta borbe je pred vama, a timski rad i dobra komunikacija su ključ! Koliko dobro poznajete svoje najbliže?

Rezerviši

Istražitelji iz Beograda

Telefonski poziv vas budi usred noći. Javljeno vam je da je vaš kolega iz odeljenja za narkotike inspektor Petrović pronađen mrtav u svom stanu. Inspektor Petrović je radio na najvećem slučaju trgovine drogom na Balkanu, tako da je umešanost narko kartela u njegovo ubistvo izvesna. Tražeći pravdu za vašeg prijatelja i kolegu, odlučujete da preuzmete istragu i pronađete ubicu. Ubrzo shvatate da nije sve tako jednostavno…
Rezerviši

Mućke

 

Uskoro!

Izaberite sobu

j

Rezervišite termin

Dođite sa ekipom

Cenovnik

Bekstvo iz Askabana

Novo!
rsd3999
 • Nivo težine: srednji
 • Broj igrača: 2-5
 • Cenovnik:
 • ​2-5 igrača – 3999 din
Rezervišite termin

Istražitelji iz Beograda

Novo!
rsd3999
 • Nivo težine: težak
 • Broj igrača: 2-5
 • Cenovnik:
 • 2-5 igrača – 3999 din
Rezervišite termin

Mućke

Uskoro
rsd?
 • Nivo težine: ?
 • Broj igrača: ?
 • Cenovnik: ?
Rezervišite termin

Rekli su o nama:

“Ova soba mi se isprva svidela zbog tematike, jer već 10 godina pomno pratim Harry Potter serijal, ali kada smo konačno uspeli da ‘pobegnemo’, bio sam uveren da mi se sviđa implementacija i da ću sigurno doći opet!

Bravo MMR, samo tako nastavite!”

Jakša

Nastavnik engleskog jezika

“Iako nisam fan Harry Potter serijala, definitivno mi nije bilo dosadno! Soba je napakovana izazovnim mozgalicama, koje su meni i mojoj ekipi najurile krv u mozak dobrih 2 sata. Strpljivo iščekujem otvaranje druge MMR sobe!”

Ivan

Student

“Moje društvo i ja smo redovni posetioci escape room-ova u Beogradu. Mislim da smo posetili svaku (smeh). Nisam ni pomišljao da Harry Potter tematika može toliko dobro da se uklopi u escape room koncept. MMR je pokazao da je upravo to slučaj. Ova soba sadrži dosta iznenađenja, autentična je, predivno dizajnirana i, što je meni najvažnije – izazovna. Preporučujem je svima – od početnika do iskusnih escape room igrača, jedini preduslov je da volite Harry Potter svet!”
Stefan

Student